www.haase.dk er lukket for salg

Bestilling

Fra 1.10. 2021 kan der ikke bestilles bøger fra haase.dk.

For bøger til ungdomsuddannelserne henvises til praxis.dk.
For bøger til grundskolen henvises til alinea.dk.
For øvrige til nærmeste boghandler.

Priser og rabat

Alle opgivne priser er inkl. moms.

Betaling

Levering og leveringsomkostninger

Leveringsområde

Reklamation

Medmindre andet er aftalt, har du to års reklamationsret på varer købt hos haase.dk. Toårsperioden løber fra varens levering. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du skrive til forlaget på haase(at)haase.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Herefter aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Retur (fortrydelsesret)

Vi giver 30 dages returret på bøger, der er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, regnet fra den dag, du modtager pakken. Returpakken skal indeholde en kopi af fakturaen.

Returvarer sendes til: Haase Forlag A/S, Løvstræde 8, 2. tv, DK-1152 København K.

Vi krediterer hele købssummen samt et eventuelt ekspeditionsgebyr på den oprindelige forsendelse. Har du betalt med betalingskort, fører vi beløbet tilbage på samme kort.

30 dages returret betyder, at du, eller modtageren af en gave købt på haase.dk, kan returnere varen inden for 30 dage. Hvis du returnerer, skal varen være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din følgeseddel, faktura eller følgeseddel. Varen skal pakkes forsvarligt ind, helst i pap, så den ikke tager skade under transport. Det er dit ansvar, at varen ikke er bliver skadet ved returnering. Haase Forlag forbeholder sig retten til at refundere beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.

Varer købt på haase.dk kan returneres til returadressen ved personligt fremmøde. Ring på 3314 4175 og aftal tidspunkt (ml. 9.30 og 15.30).

Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til Haase Forlag. Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage få tilbageført beløbet til dit konto.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

For at handle på haase.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Haase Forlag er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Haase Forlag kan ikke garantere, at haase.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Haase Forlag kan endvidere ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af haase.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

Alder

Du skal være myndig for at købe varer på haase.dk. Ved bestilling af varer på haase.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist om handel på haase.dk og om disse vilkår afgøres ved Sø- og Handelsretten i København.

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser