www.haase.dk er lukket for salg

Fra 1.10. 2021 kan der ikke bestilles bøger fra haase.dk.

For bøger til ungdomsuddannelserne henvises til praxis.dk.
For bøger til grundskolen henvises til alinea.dk.
For øvrige til nærmeste boghandler.

Har du spørgsmål til titler, skriv til haase(at)haase.dk.

Leveringsoplysninger

Her indtastes dine adresseoplysninger. Felter markeret med en stjerne skal udfyldes.

Bekræft ordre

Her kan du endnu en gang gennemgå din ordre. Husk at tjekke, at du har bestilt de rigtige varer, og at din adresse (og din e-mailadresse) er korrekt.
Bemærk, at din ordre ikke er gennemført, før du har afkrydset at have 1) læst salgs- og handelsbetingelser og 2) indtastet navn, adresse og email. Hvis du skal betale med dankort/kreditkort, vil du blive ført videre til en sikker server, hvor du skal indtaste kortets nummer, kontrolcifre og udløbsdato.

Ordrebekræftelse

Så snart din ordre er gennemført, vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du gemmer denne e-mail, da den indeholder dit ordrenummer, som du bedes oplyse, hvis du har brug for at kontakte os.

Leveringstid

PostNord lover levering inden for ca. 3-5 hverdage.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet

Ved bestillinger til Færøerne og Grønland: Kontakt venligst forlaget på haase(at)haase.dk eller tlf. (+45) 3314 4175.

Bestillinger til udlandet kan fx bestilles på www.saxo.com.

Retur

Vi giver 30 dages returret på bøger, der er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, regnet fra den dag, du modtager pakken. Returpakken skal indeholde en kopi af fakturaen. Returvarer skal sendes til: Haase Forlag A/S, Løvstræde 8, 2. tv, DK-1152 København K.

Vi krediterer hele købssummen samt et eventuelt ekspeditionsgebyr på den oprindelige forsendelse. Har du betalt med betalingskort, fører vi beløbet tilbage på samme kort.

30 dages returret betyder, at du, eller modtageren af en gave købt på haase.dk, kan returnere varen inden for 30 dage. Hvis du returnerer, skal varen være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din følgeseddel, faktura eller følgeseddel. Varen skal pakkes forsvarligt ind, helst i pap, så den ikke tager skade under transport. Det er dit ansvar, at varen ikke bliver skadet ved returnering. Haase Forlag forbeholder sig retten til at refundere beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.

Varer købt på haase.dk kan returneres til returadressen ved personligt fremmøde. Ring på 3314 4175 og aftal tidspunkt (ml. 9.30 og 15.30).

Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til Haase Forlag. Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage få tilbageført beløbet til dit konto.


Se også ...

... forlagets Salgs- og handelsbetingelser (link nederst på siden). Eller ring på 3314 4175, hvis du er i tvivl.

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser