NYHED

192 sider
ISBN 9788755951556
Udgivelsesdato:
06. okt. 2018
Af Asser Amdisen

Del på Facebook

Nu vi taler om demokrati (e-bog)

En (særdeles underholdende) debatbog for demokrater

Demokrati er noget, vi danskere tager for givet. Men fungerer det moderne demokrati hensigtsmæssigt, eller er vi ved at sætte det over styr? Er partisystemet forældet? Kan demokratiet forvaltes bedre ved for eksempel helt at afskaffe partierne?

Frederik 7. nærmest kastede en grundlov i hovedet på en flok kampklare nationalliberale i 1849. Hvad denne demokratiets lidt tilfældige entré i danmarkshistorien har betydet, kaster historiker Asser Amdisen lys over, når han underholdende fortæller om forudsætningerne for demokratiet som styreform og bramfrit analyserer konsekvenserne af de seneste 170 års politik.

"Det er en meget skarp, kritisk og vidende bog, der meget velunderbygget og velskrevet lægger op til en meget nødvendig debat."
– DBC Medier

"Asser Amdisens bog kan med fordel læses af alle med interesse for samfund – og for demokrati. For nok er den subjektiv, hvad han heller ikke lægger skjul på, men den giver også store mængder af viden. Og netop indsigt er en fordel for det levende demokrati, der – hvis det skal blive en velsignelse for alle – kræver borgere, som engagerer sig i samfundet, ikke kun ud fra egne interesser, men for at tjene hele samfundet."
****** (seks ud af seks stjerner) danmarksbloggen.dk

Forhandles ikke på haase.dk.
Kan købes til ca. 99,00 DKK Her


Presse / Download

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser