Biografier og erindinger


ISBN 9788755950191
Udgivelsesdato:
17. aug. 2011
Af Karsten Jørgensen

Del på Facebook

John Lennon. Mennesket, musikeren og myten (e-bog)

En biografi

Opdateret udgave af Karsten Jørgensens roste biografi om den flabede gadedreng og den følsomme rockpoet. Fra opvæksten i Liverpool, de første beskedne koncerter i Hamborgs underground, til berømmelsen og rampelyset på alverdens scener, ægteskabet med Cynthia, hadet og kærligheden til McCartney og det turbulente samliv med Yoko Ono, til en sindsforvirret fan skyder ham ned på gaden i New York i 1980.

Karsten Jørgensen bygger sin biografi på et omfattende kildemateriale fra det meste af litteraturen om rockkoryfæet og fra Lennons egne statements og udtalelser i interviews. Lennon var en mester i at iscenesætte sig selv og sit liv, kan Karsten Jørgensen konkludere, og tager hårdt fat på myter og realiteter omkring den afdøde beatle.

Karsten Jørgensen er forfatter til bl.a. The Beatles Leksikon og Bob Dylan Leksikon og sammen med Dan Schiødt til flere bøger om The Beatles.

"Velfortalt, meget grundig og journalistisk kritisk vinkel på et fantastisk liv … uundgåelig læsning for alle Beatlesfans." – Fyns Amts Avis

"Karsten Jørgensens bog – der som altid, når han kaster sig over et projekt, er velskrevet og fremfor alt veldokumenteret – kan varmt anbefales." – Jyllands-Posten

Forhandles ikke på haase.dk.
Kan købes til ca. 87,50 DKK Her


Presse / Download

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser